Flaş Flaş! Beyaz Saray'dan Rahip Brunson Krizi İle İlgili Açıklama

TAKİP ET

Beyaz Saray, Rahip Brunson krizi için ABD Başkanı Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Beyaz Saray, Rahip Brunson krizi için ABD Başkanı Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç’ın görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Türkiye ve ABD arasında yaşanan kriz ekonomiyi bir hayli sarsarken Beyaz Saray’dan yapılan son açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlij Danışmanı olan John Bolton ve Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç’ın görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Görüşmenin detaylarıyla ilgili henüz bir bilgi aktarılmadı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Alınan son bilgilerde, Bolton ve Kılıç arasında gerçekleşen kritik görüşmeyle ilgili Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders tarafından yazılı bir açıklama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, Bolton ve Serdar Kılıç'ın bugün Beyaz Saray'da görüşme gerçekleştirdiği ve ikilinin Türkiye'de tutukluluğu devam eden Papaz Andrew Brunson ile Türkiye Amerika ilişkilerindeki son durumu ele aldıkları aktarıldı. 

 

Rahip Brunson Kriz ABD Türkiye Washington Serdar Kılıç Beyaz Saray John Bolton Dolar