Flaş Flaş! Ankara Kulisleri Çalkalanıyor: Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu Gizlice Görüştü!

TAKİP ET

Erken seçim açıklamaları sonrasında Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği merakla beklenen isim olan Abdullah Gül'ün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gizlice görüştüğü dedikodusu Ankara kulislerini hararetlendirdi.

Erken seçim açıklamaları sonrasında Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği merakla beklenen isim olan Abdullah Gül’ün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gizlice görüştüğü dedikodusu Ankara kulislerini hararetlendirdi.

Ankara kulisleri, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gizlice görüştüğü dedikodularıyla hareketlenmeye başladı. Ankara gündemini hareketlendiren bu dedikodu sonrasında gözler Davutoğlu ve Gül’e çevrildi.

SİYASETİN ANA GÜNDEMİ ERKEN SEÇİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini duyurmasının ardından siyaset başta olmak üzere tüm Türkiye’nin gündemi erken seçim oldu. Bilindiği gibi AK Parti’nin adayı şu anki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. İYİ Parti’den de son yapılan açıklamada adayın Meral Akşener olacağı belirtilmişti. Şimdiye kadar erken seçim için adaylıklarını ilan eden 2 isim olurken CHP’nin adayı henüz netlik kazanmış değil.

ANKARA KULİSLERİ ÇALKALANDI

Herkes erken seçim gündeminde pür dikkat ilerlerken son çıkan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu gizlice görüştü dedikoduları Ankara kulislerine bomba gibi düştü. Bu dedikodu kulislerde çalkalanmaya başlarken Gül ve Davutoğlu’ndan bir açıklama gelmedi. 

GÜL VE DAVUTOĞLU GÖRÜŞTÜ MÜ?

Ankara kulislerinde gündem haline gelen dedikodularda, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun akşam saatlerinde gizlice bir araya gelerek görüştükleri ve ikili arasındaki görüşmenin saat 22.50 sıralarında sona erdiği iddia edildi.

 

Abdullah Gül Ahmet Davutoğlu Gizlice görüştü mü Erken seçim Ankara Kulisler İYİ Parti