Flaş Flaş! AK Partili O İsimden Kılıçdaroğlu'na Sert Çıkış: Dava Edeceğiz

TAKİP ET

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıödaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söylediği sözler üzerine, 'Dolar baronları diyor. Dava açın diyor. Ben bunu ispat edeceğim diyor. Peki, dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz.' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıödaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a söylediği sözler üzerine, ‘Dolar baronları diyor. Dava açın diyor. Ben bunu ispat edeceğim diyor. Peki, dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz.’ dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının hemen ardından yaptığı toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kıçıdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. 

‘GÖRÜŞMELER SON DERECE OLUMLU’

MYK toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Ekim ayında geleneksel AK Parti kamplarından birini gerçekleştireceklerini söyleyen Çelik, toplumsal taleplere duyarlı olmak gerektiğini ve MHP Lideri Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşmelerin de oldukça olumlu ilerlediğini belirtti. 

‘DAVA AÇACAĞIZ’

Açıklamalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili de konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ‘Dolar baronları diyor. Dava açın diyor. Ben bunu ispatlayacağım diyor. Peki, dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz. Biliyorsunuz daha önce de dava açtı, kaybetti. Kendisi bana açılan bütün davaları kazandım diyor. Kazandığı dava yok. Man Adası davasını kaybetmiştir. Bunların bilgileri açıktır.’ ifadelerinde bulundu.

 

Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Çelik AK Parti MYK dava CHP