Flaş Flaş! AK Parti'den Aday Olmayacak Vekillerin Sayısı Açıklandı, İşte O İsimler

TAKİP ET

24 Haziran seçimleri için AK Parti'den aday olmayacak vekillerin sayısı net olarak açıklandı. İsmail Kahraman, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Cemil Çiçek'in aralarında bulunduğu 23 vekilin adaylık başvurusu yapmadığı öğrenildi.

24 Haziran seçimleri için AK Parti’den aday olmayacak vekillerin sayısı net olarak açıklandı. İsmail Kahraman, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Cemil Çiçek’in aralarında bulunduğu 23 vekilin adaylık başvurusu yapmadığı öğrenildi.

24 Haziran 2018 Pazar günü Türkiye’de yapılacak olan seçimler için geri sayım tüm hızıyla devam ederken seçimlerde AK Parti’den aday olmak için başvuru yapmayan milletvekili sayısı 23 olarak açıklandı. Bu kişiler arasında başta Meclis Başkanı İsmail Kahraman, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cemil Çiçek ve Ali Babacan gibi isimlerin yer aldığı belirtildi.

KABİNEDEKİ VEKİLLERİN TAMAMI BAŞVURDU

Alınan bilgilere göre, AK Parti cephesinde kabinede bulunan tüm isimler yeni dönem için milletvekilliği adaylık başvurusu yaptı.

İŞTE AK PARTİ’DE ADAYLIK BAŞVURU YAPMAYAN İSİMLER

24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekilliği adaylık başvurusu yapmayan isimler açıklandı. Bu isimler; Mehmet Müezzinoğlu, Burhan Kayatürk, Hüseyin Samani, Ekrem Erdem, İsrafil Kışla, Hüseyin Şahin, Ahmet Davutoğlu, Fatma Seniha Nükhet Hotar, Murat Göktürk, Hasan Özyer, Cemalettin Kani Torun, Mehmet Ali Pulcu, İbrahim Mustafa Turhan, Recep Konuk, Coşkun Çakır, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, Ali Babacan, Beşir Atalay, Özcan Ulupınar, İsmail Kahraman, Ayhan Gider ve Fevzi Şanverdi. 

BBP CUMHUR İTTİFAKINA KATILMIŞTI

AK Parti’de 24 Haziran seçim maratonu hızla devam ederken partiden vekillik için adaylık başvurusu yapmayacak olan isimler açıklandı. Bunun yanı sıra AK Parti cephesinde bugün çok önemli bir gelişme daha yaşandı ve MHP ile AK Parti arasında yapılan ‘Cumhur İttifakı’na Büyük Birlik Partisi’nin de dahil olduğu belirtildi.

 

24 Haziran AK Parti Aday olmayacak vekiller Ahmet Davutoğlu İsmail Kahraman Ali Babacan Cemil Çiçek