Flaş! Esenyurt Belediye Başkanı İstifa Etti, AK Partiden İlk Yorum Geldi

TAKİP ET

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifasını açıkladı. İstifanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kadıoğlu'nun istifasıyla ilgili, 'Tartışılan bir konu yok. Kendisi istifa etti.' ifadelerinde bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifasını açıkladı. İstifanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kadıoğlu’nun istifasıyla ilgili, ‘Tartışılan bir konu yok. Kendisi istifa etti.’ ifadelerinde bulundu.

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 13 yıllık görevini sonlandırdı. Başkanın istifasının ardından AK Parti cephesinden ilk yorum geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Belediye ile ilgili tartışılan bir konu olmadığını ve Kadıoğlu’nun kendisinin istifa ettiğini belirtti. Kadıoğlu’nun yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği belirtildi.

AK PARTİDEN İLK YORUM GELDİ

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun 13 yıllık görevini sonlandırdığını açıklamasının ardından gözler AK Parti cephesine çevrildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Esenyurt Belediyesi ile ilgili tartışılan bir konu olmadığını ve Başkanın kendisinin istifa ettiğini söyleyerek sağlık sorunlarını gerekçe gösterdiğini belirtti ve Kadıoğlu’na bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE İSTİFA ETTİ

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun istifası ile ilgili Esenyurt Belediyesinden yapılan açıklamada, Kadıoğlunun yaklaşık 3 yıldır sağlık sorunları ile uğraştığı belirtilerek, "Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız." ifadeleri kullanıldı.

 

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Neden istifa etti AK Parti Mehdi Eker AÇıklama