Flaş! CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek, İşte Ödeyeceği Miktar

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine, 'Man Adaları belgesi' ile ilgili açtığı davada Erdoğan ve ailesine 197 bin lira manevi tazminat ödeyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine, ‘Man Adaları belgesi’ ile ilgili açtığı davada Erdoğan ve ailesine 197 bin lira manevi tazminat ödeyecek.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisinin ve ailesinin yurt dışına para transfer ettikleri iddiası üzerine Kılıçdaroğlu’na tazminat davası açmıştı. Dava sonucunda Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan ve ailesine 197 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildiği öğrenildi.

DAVA 1,5 MİLYON LİRADAN AÇILMIŞTI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile ve yakınlarının Man Adası’ndaki bir şirkete para yolladığı iddiaları üzerine Erdoğan cephesinden Kılıçdaroğlu aleyhine 1,5 milyon liralık manevi tazminat davası açıldığı öğrenilmişti. Kılıçdaroğlu aleyhine açılan manevi tazminat davasında karar açıklandı.

197 BİN LİRA MANEVİ TAZMİNAT ÖDEYECEK

Davada verilen karara göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına 197 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildiği belirtildi. 

 

Kemal Kılıçdaroğlu Man Adaları belgeleri Erdoğan CHP Tazminat davası