Flaş! Amerika'da Patlama: 1 Kişi Gözaltına Alındı, Yaralılar Var

TAKİP ET

ABD New York'ta nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama meydana geldiği öğrenildi. Alınan ilk bilgilerde, bombanın boru tipi bir bomba olduğu ve olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

ABD New York’ta nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama meydana geldiği öğrenildi. Alınan ilk bilgilerde,  bombanın boru tipi bir bomba olduğu ve olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, ABD’nin New York Kentinde yer alan Manhattan semtinde meydana geldi. Alınan bilgilerde, patlayan bombanın amatör yapım bir bomba olduğu öğrenilirken patlamanın nedeni ise henüz belirlenemedi. 

YARALANANLAR OLDU

Yaşanan patlama sonucunda yaralananlar olduğu ve şüpheli 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olay yeri tamamen karışırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildiği öğrenildi. Havada polis helikopterlerinin devriye gezdiği bölgede yaralanan kişilerin ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

SALDIRIDA TRUMP’IN KARARI MI ETKİLİ OLDU

Öte yandan ortaya atılan iddialarda ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs hakkında verdiği karar sonrasında bu patlamanın yaşandığı öne sürüldü.

BÖLGE TAHLİYE EDİLİYOR

Alınan diğer bilgilerde, patlamanın meydana geldiği bölgenin güvenlik açısından polis tarafından tahliye edildiği ve vatandaşların bölgeden hızla uzaklaştırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Dünya haberleri ABD New York Patlama Yaralı var mı Trump Kudüs kararı