Flaş! ABD'li Ekip Şu Anda Ankara'da, FETÖ Konusu Görüşülüyor

TAKİP ET

FETÖ terör örgütü ile mücadele toplantısı için Ankara'ya gelen ABD ile ekip şu anda Dışişleri Bakanlığı'nda toplantıda. Toplantının konusunun FETÖ terör örgütü ile mücadele, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in iadesi, konsolosluk ve vize gibi konular olduğu öğrenildi.

FETÖ terör örgütü ile mücadele toplantısı için Ankara'ya gelen ABD ile ekip şu anda Dışişleri Bakanlığı'nda toplantıda. Toplantının konusunun FETÖ terör örgütü ile mücadele,  FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in iadesi, konsolosluk ve vize gibi konular olduğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı'nda bugün önemli bir toplantı gerçekleştiriliyor.  ABD’li grup ile Dışişleri Bakanlığı yetkilileri arasında yapılan toplantıda FETÖ terör örgütü ile mücadele, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in iadesi,  konsolosluk, vize ve Türkiye'de tutuklu bulunan ABD vatandaşlarının ele alındığı öğrenildi.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDA KRİTİK TOPLANTI
Edinilen bilgiye göre Türkiye ile ABD, teknik seviyede ikili ilişkilerin çeşitli ve ilçelerini farklı vesilelerle düzenli olarak ele alıyor.  Dışişleri Bakanlığı'nda düzenlenen toplantıda Öncelikle terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in iadesi ele alınıyor. İki ülkenin Adalet İçişleri ve Dışişleri bakanlıkları yetkilileri toplantıya katılıyor.

 

FETÖ abd toplantı dışişleri bakanlığı