Film Gibi Olay! İnternette Tanıştıkları Kadının Evini Karıştırıp Başka Eve Girince Olanlar Oldu

TAKİP ET

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 2 şahsın alkol aldıktan sonra internet üzerinden tanışıp anlaştıkları hayat kadınının evine gittikleri ve adrese geldiklerinde kadının evi diye yanlışlıkla yaşlı bir kadının evine gittikleri öğrenilen şahısların cinsel taciz ve mülke tecavüz suçlamalarıyla tutuklandıkları öğrenildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2 şahsın alkol aldıktan sonra internet üzerinden tanışıp anlaştıkları hayat kadınının evine gittikleri ve adrese geldiklerinde kadının evi diye yanlışlıkla yaşlı bir kadının evine gittikleri öğrenilen şahısların cinsel taciz ve mülke tecavüz suçlamalarıyla tutuklandıkları öğrenildi.

Olay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Mehmet Emin S. ve Osman S.’nin internet üzerinden tanışarak anlaştıkları hayat kadınının evine gitmek üzere yola çıktıkları ve bunun öncesinde alkol aldıkları öğrenildi. Hayat kadınının verdiği adrese giden ancak adrese geldiklerinde karışıklık yaşayarak kadının evi yerine başka bir binaya giren şahıslar M.Y isimli yaşlı bir kadının kapısını çaldı.

YAŞLI KADINI HAYAT KADINI SANDILAR

Alkollü oldukları iddia edilen şahısların kapısını çaldıkları M.Y isimli yaşlı kadını anlaştıkları hayat kadını sanarak ilişkiye girmeye çalıştıkları belirtildi. Kendilerine direnmeye çalışan yaşlı kadının 50 Euro ve 80 TL’sini aldı. Bir ara boşlukta sokağa çıkan ve bağırarak yardım isteyen M.Y, komşularından yardım istedi. Komşuların yaptığı ihbar üzerine olay yerine gelen polisler Mehmet Emin S. ve Osman S.’yi gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan şahısların bütün olayı alkolün etkisi altında yaptıklarını söyledikleri ve yaşlı kadını hatırlamadıkları belirtildi. Gözaltına alınan2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kuzey Kıbrıs Girne Hayat Kadını Taciz