Film Gibi Olay! Erkek Olduğu Öldükten Sonra Anlaşıldı

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen ve daha sonra herkes tarafından konuşulmaya başlanan Handan Kaya olayı yeniden gündemde. Genç kızın annesinin ölümünden hastaneye sorumlu tutması üzerine yapılan otopsi sonucunda ölen kişinin Aslında kadına olmadığı erkek olduğu anlaşıldı.

Handan Kaya 8 Mart 2017 tarihinde nüfus cüzdanındaki adıyla Şükran Aktaş hayatını kaybetti. Kaya’yı o ana kadar bütün yakınları ve çevresi kadın olarak sanıyordu Fakat daha sonra bütün Türkiye Handan Kaya'nın kim olduğunu öğrendi. Çünkü yapılan otopsi sonucunda kadın olarak bilinen Handan kayanın arasında erkek olduğu ortaya çıktı.

MÜGE ANLI’YA KONU OLMUŞTU

İstanbul Kumburgaz'da yaşayan ve herkesin dürüst bir kadın olarak tanıdığı 60 yaşındaki Handan Kaya 8 Mart tarihinde evinde fenalaştı. Kalp rahatsızlığı geçirdiği Anlaşılan kadın 22 yaşındaki kızı tarafından Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti. Genç kız annesinin ölümünde Doktor ihmali olduğunu iddia edince Kaya'nın cesedi otopsi yapıldı. Yapılan otopsi sonucunda genç kız hayatının şokunu yaşadı çünkü annesi sandığı kadın annesi değildi aslında kadın bile değildi.

FİLM GİBİ OLAY

Filmlere konu olacak bir hayat hikayesi ve bu sayede ortaya çıktı. Handan Kaya ismini kullanan ve 13 yaşında Tekirdağ'daki evinden ayrılan Nail Ç.  daha sonra Ailesinin yanına hiç dönmedi. Kendisine Şükran Aktaş isimli bir kadın kimliği bulan adam Yıllar Boyunca sahte kimlikle yaşadı ve İstanbul'un en büyük hastanelerinden birinde sahte kimlikle hemşirelik yaptı.

 

handan kaya sahte hemşire şükran aktaş nail ç. son dakika son dakika haberi