Fikret Orman: Gitmek İsteyeni Zorla Tutmayız

TAKİP ET

Hiçbir oyuncusunun Beşiktaş Kulübü'nden daha değerli olmadığını belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımdan gitmek isteyeni zorla tutmaya niyetlerinin olmadığını söyledi.

Hiçbir oyuncusunun Beşiktaş Kulübü’nden daha değerli olmadığını belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımdan gitmek isteyeni zorla tutmaya niyetlerinin olmadığını söyledi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah idmanını izledikten sonra Teknik Direktör Şenol Güneş ile takım hakkında değerlendirmeler yapan Başkan Fikret Orman, “Babel’in, Fulham’a transferini gerçekleştirdik. Bizim için satılmayacak oyuncu olmadığından dolayı gitmek isteyenin önünü açarız. Bu hususta tek kriterimiz ise oyuncularımızın değerinde transfer teklifinin gelmesidir. Monaco takımının oyuncumuz Vida için 10 milyon, Santos takımının ise yine oyuncumuz Adriano için 4 milyon euro teklif ettiği yönünde söylentiler var. Bu koşullarda transfere onay veririz. Takımdan ayrılmak isteyen Babel’i Fulham’a transfer ettiğimiz gibi Tolgay’da Fenerbahçe ile anlaşırsa engel çıkarmayız. Onunda transferine onay veririz.” dedi.  

Oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Süper Lig’in ikinci yarısı oldukça zorlu bir maraton olacak. Beşiktaş’a gönül vermeyen insanlarla yola devam etmemizin imkanı yoktur. Babel’in, Süper Lig’in ilk yarısındaki haline herkes şahit oldu. Biz, aynı şeyleri tekrar yaşamak niyetinde değiliz. Süper Lig’in ikinci yarısında yola Beşiktaş’a gönül vermiş insanlarla devam etme niyetindeyiz. Başarıyı yakalamamızın tek yolu budur. Şenol Hocamızda aynı görüşleri paylaşıyor. Tolga, Gökhan Töre, Vagner Love ile Tolgay idmanlarına Ümraniye’de değil, transferleri gerçekleşinceye dek takımdan ayrı olarak Fulya’da devam edecek. Bu kararı ise Şenol Güneş Hocamızın sunduğu rapora istinaden aldık.”

Fikret Orman Beşiktaş Süper Lig transfer Babel Fulham