FETÖ'DEN Tutuklu Eski Emniyet Müdürü'nün Ailesi Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı! Eşinde de ByLock Varmış

TAKİP ET

Eski Emniyet Müdürü olan FETÖ\PDY'nin en etkili isimleri arasında olan tutuklu Anadolu Atayün'ün eşi B.A ve oğlu B.S.A'nın Yunanistan'a kaçarken kıskıvrak yakalandıkları öğrenildi.

Eski Emniyet Müdürü olan FETÖ\PDY’nin en etkili isimleri arasında olan tutuklu Anadolu Atayün’ün eşi B.A ve oğlu B.S.A’nın Yunanistan’a kaçarken kıskıvrak yakalandıkları öğrenildi. 

Alınan bilgilere göre, FETÖ üyesi olan hain Anadolu Atayün’ün eşinin ve oğlunun da yer aldığı 4 kişinin botla Yunanistan’a kaçarken yakalandığı belirlendi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekiplerinin aldıkları istihbarat üzerine üzerinde yaptıkları çalışmalar sonucunda başlattığı takiple 34 saat sonra Fethiye’den Yunanistan’a hareket etmek üzere olan Zodyak botu durdurduğu öğrenildi. Durdurulan botta Yunanistan’a kaçmak üzere olan 4 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında FETÖ’den tutuklu bulunan eski Emniyet Müdürü Anadolu Atayün’ün eşi B.A ve oğlu B.S.A’da yer alıyordu. Ayrıyeten kaçmak üzere olan botta FETÖ örgütüne üyelik suçundan dolayı mesleğinden ihraç edilen doktor H.A ve eşi S.A’da polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Polisler yakalanan şüphelileri gözaltına alarak emniyete götürdü.

ATAYÜN’ÜN EŞİNDEN BYLOCK ÇIKTI

Şüphelilerle birlikte gözaltına alınan bot kaptanı M.A’nın daha önceden de göçmen kaçakçılığı suçundan kaydı olduğu belirlendi. Öte yandan FETÖ’den tutuklu bulunan Anadolu Atayün’ün yakalanan eşi B.A’nın FETÖ\PDY örgütünün gizli haberleşme ağı olan ByLock programını kullandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

eski emniyet müdürü fetö anadolu atayün yunanistan eşi oğlu kaçak ByLock aile yakalanma