FETÖ'cülerden Yeni Skandal! Polisler Üzerinden Söyledikleri Yalan Bu Kadarına Pes Dedirtti

TAKİP ET

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından köşeye sıkışan ve özellikle sosyal medya üzerinden algı operasyonları yapmaya başladı. FETÖ'cülerin sosyal medya üzerinden son çıkardıkları yalan ise 'Polis işkence yapıyor.' yalanı oldu. İşte detaylar…

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından köşeye sıkışan ve özellikle sosyal medya üzerinden algı operasyonları yapmaya başladı. FETÖ’cülerin sosyal medya üzerinden son çıkardıkları yalan ise ‘Polis işkence yapıyor.’ yalanı oldu. İşte detaylar…

Son olarak Afyonkarahisar’da yapılan FETÖ operasyonunda ele geçirilen bir cep telefonunda yüklü olan Falcon ve içerisindeki yazışmalar şok etti. Söz konusu yazışmalarda, FETÖ’cülerin algı yaratmak için polisleri kullandıkları görüldü. Polisler üzerinden söylenen yalan bu kadarına da pes dedirtti.

ELEKTRİK VERİP, ÇUVAL GEÇİRİYORLAR YALANI

Cep telefonlarındaki yazışmalarda, polislerin gözaltına aldıkları FETÖ mensubu kadınların ayaklarından elektrik vererek kafalarına çuval geçirdikleri ve kadınları zorla soymaya kalkarak fiziki müdahale ederek taciz ettikleri gibi iğrenç yalanlar yer alıyordu. Ayrıca alınan bilgilerde, bazı FETÖ mensuplarının talimat vererek Twitter ve Facebook’ta yer alan eski işkence görüntülerini alarak bu bilgilerin paylaşılmasını istedikleri öğrenildi. 

FETÖ’CÜLERİN FALCON OYUNU

Son dönemlerde gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında, ele geçirilen cep telefonlarında yapılan incelemelerde, örgütün iletişim sağladığı ByLock programının yanı sıra Falcon programı da tespit edildi. Örgütün kullanmaya başladığı yeni iletişim programı olan Falcon’da şeytanın bile aklına gelmeyecek özelliklerin yer aldığı öğrenildi. Program içinde yer alan özelliklerden en dikkat çekeni ise yazışmaları ve dosyaları gizlemek için sahte şifre programı ile hiçbir bilgi ve içerik görülmediği ayrıca programa dışarıdan istenilen müdahalenin yapılabildiği ve istenilen dosyaların silinebildiği.

 

FETÖ 15 Temmuz Falcon nedir ByLock Polis İşkence yalanı Fethullah Gülen Örgüt