FETÖ'cüler Yine Hortladı! Zeytin Dalı Operasyonunda PKK'nın Safını Tutarak Türkiye'yi Hedef Aldılar

TAKİP ET

TSK'nın Afin'deki teröristlerin temizlenmesine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ederken, FETÖ'cüler ise boş durmuyor ve yaptıkları paylaşımlarla hem PKK'nın safını tuttuklarını gösteriyor hem de Türkiye'yi hedef almaya devam ediyor. İşte detaylar…

TSK’nın Afin’deki teröristlerin temizlenmesine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ederken, FETÖ’cüler ise boş durmuyor ve yaptıkları paylaşımlarla hem PKK’nın safını tuttuklarını gösteriyor hem de Türkiye’yi hedef almaya devam ediyor. İşte detaylar…

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’i kontrolü altına alan PKK/PYD terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna kararlılıkla devam ediyor. Operasyon ise başarılı bir şekilde devam ederken, 15 Temmuz gecesi Türkiye’de hain darbe girişiminde bulunan FETÖ’cüler ise yine hainliklerini yapmaya devam ediyor. Darbe gecesi bu milleti bölemeyen FETÖ’cüler, Zeytin Dalı operasyonu dolayısıyla PKK’nın safını tutmaya başladı ve Türkiye’yi hedef almaya devam etti.

TÜRKİYE’Yİ HEDEF ALAN PAYLAŞIMLAR YAPIYORLAR 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve FETÖ’nün üyelerinden ABD’ye kaçan Tuncay Opçin, Türkiye’yi hedef alarak bölgede Kürtlere bedel ödetildiği iddiasında bulundu ve "Türkiye ne zaman otoriterleşse, ilk bedel ödeyen hep Kürtler olur. Her şey değişir ancak bu kural değişmez." İfadelerini kullandı. 

Yine bir diğer FETÖ üyesi olan Bülent Keneş de Türkiye’yi hedefine alarak Zeytin Dalı operasyonuna eleştirilerde bulundu. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Keneş, "Kürt grupların kendi kaderini tayin çabasını bahane ederek bir taraftan Anadolu'daki Kürtleri Türkiye'ye yabancılaştırdığını, hem de köklü bağları olan NATO ve Batı ekseninin hassasiyetlerini hiç umursamadan sadece Moskova'yı muhatap aldığını" ifadelerine yer verdi. 

 

TSK Afrin operasyonu zeytin dalı operasyonu PKK FETÖ Tuncay Opçin Bülent Keneş gazete haberleri