FETÖ'cüler 15 Temmuz Şehidi Ömer Halis Demir'e Hakaretten Tutuklandı

TAKİP ET

15 Temmuz anma törenleri sebebiyle hazırlanan afişleri yırtarak şehit Ömer Halis Demir'e hakaret ettikleri videoları yayınlayan FETÖ yandaşı bir grup tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz anma törenleri sebebiyle hazırlanan afişleri yırtarak şehit Ömer Halis Demir’e hakaret ettikleri videoları yayınlayan FETÖ yandaşı bir grup tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Antalya Serik ilçesinde 15 Temmuz darbe gecesini anma etkinlikleri sebebi ile hazırlanan afişler bir grup tarafından yırtılarak yerlere atıldı. 

AFİŞLERİ PARÇALADILAR ŞEHİDİMİZE HAKARET ETTİLER

15 Temmuz etkinlikleri sebebi ile hazırlanan ve üzerinde ‘ 15 Temmuz kahramanlık destanının kahramanı olan şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz’ yazılı pankartları parçalanarak yerlere atıldı. Öte yandan şehidimiz Ömer Halis Demir ve tank üzerine çıkmış kahraman vatandaşlarımızın fotoğraflarının da yer aldığı afişler yırtılarak yerlere atıldı.

VATANDAŞ İHBAR ETTİ

Bir grup FETÖ yandaşının 15 Temmuz etkinlik afişlerini parçalayarak yerlere attığını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Afişleri parçalayarak yerlere fırlatan 3 kişi tespit edilerek polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi savcılığın verdiği kararla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CUMHURBAŞKANI VE ÖMER HALİS DEMİR’E HAKARET VİDOEOLARI ORTAYA ÇIKTI

25 yaşında olan Y.E, S.E ve A.C.G isimli provokatör şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis tarafından şüphelilerin cep telefonları incelenerek afişleri parçalamalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kahraman şehit Ömer Halis Demir’e hakaret ederken çektikleri videolar bulundu. FETÖ yandaşı olan üç kişinin Belek’te bulunan bir otelde çalıştıkları ortaya çıktı.

 

fetö 3 genç 15 temmuz afişleri afişleri yırttılar tutuklandı şehit ömer halis demir hakaret