FETÖ Terör Örgütü Adına Beddua Seansları Düzenleyen Derneğe Polis Baskını!

TAKİP ET

Fethullahçı Terör örgütü adına hizmet toplayan ve örgüt adına beddua seansları düzenledikleri öğrenilen derneğe polis tarafından baskın düzenlendi.

Fethullahçı Terör örgütü adına hizmet toplayan ve örgüt adına beddua seansları düzenledikleri öğrenilen derneğe polis tarafından baskın düzenlendi. 

FETÖ\PDY terör örgütü için çalıştığı öğrenilen ve oluşturdukları dernek içinde FETÖ adına hizmet topladıkları ve beddua seansları düzenledikleri belirlenen derneğe operasyon düzenlendi. 

BYLOCK KULLANDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Fethullahçı Terör örgütüne hizmet ettikleri belirlenen derneğe polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Dernekte, sahte sosyal medya hesapları açılarak hükümete karşı propaganda yapıldığı ve FETÖ terör örgütü adına beddua seansları düzenlendiği belirlendi. polis ekiplerinin yaptığı baskında 7 şüphelinin gözaltına alındığı ve gözaltına alınan bu şüphelilerin FETÖ’nün gizli haberleşme aracı olan ByLock programını kullandıkları belirlendi. 

Alınan bilgilere göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri 15 Temmuz darbe gecesi Şehit düşen Muhammed Oğuz Kılınç adına FETÖ operasyonu düzenledi. Antalya merkezli olarak başlatılan bu operasyon dışında 5 ilde de polis tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonun 93’ü Antalya il merkezi, 5’i İstanbul, Balıkesir, Mardin, Malatya ve Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Operasyonlarda 71 şüphelinin gözaltına alındığı ve Afyonkarahisar’da yapılan operasyonda gözaltına alınan kişilerin AKÇADER isimli bir dernek kurdukları ve bu dernekte eleman kazanmak için üst düzey iş adamları ile toplantılar yaptıkları, dernek için bu iş adamlarından himmet topladıkları belirlendi. Afyonkarahisar’da kurulan bu derneğin KHK kararı ile kapatıldığı öğrenilirken, bu dernekte FETÖ adına beddua seansları da düzenlendiği ortaya çıktı.

 

fetö örgüt afyonkarahisar operasyon dernek baskın beddua seansı antalya