FETÖ Soruşturmasında Sıcak Gelişme! TİM Başkanvekili FETÖ Soruşturmasında Gözaltına Alındı!

TAKİP ET

Denizli'de yürütülmekte olan FETÖ Soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Bu soruşturma kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert'in yer aldığı 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Denizli’de yürütülmekte olan FETÖ Soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Bu soruşturma kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’in yer aldığı 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Denizli’de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ\PDY soruşturması kapsamında Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin bugün sabah saatlerinde iş adamlarına yönelik olarak eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonda aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

EVİNDE 2 SAAT ARAMA YAPILDI

Bugün sabah saatlerinde aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Süleyman Kocasert’in de yer aldığı 6 kişi gözaltına alındı. Süleyman Kocasert’in Merkezefendi ilçesinde Gerzele Mahallesinde yer alan sitedeki evinde tam 2 saat 15 dakika arama yapıldı. Polis yapılan aramalarda ele geçirilen tüm belgelere incelemek üzere el koydu.

 

TİM Başkanvekili FETÖ soruşturması gözaltı denizli sıcak gelişme