FETÖ İmamı Adil Öksüz İle İlgili Flaş İddia: "Sakarya'da Görüldü"

TAKİP ET

FETÖ İmamı kaçak Adil Öksüz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sakaryalı İbrahim Demir FETÖ İmamı Adil Öksüz'ün Sakarya'da olduğunu iddia etti.

FETÖ İmamı kaçak Adil Öksüz ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sakaryalı İbrahim Demir FETÖ İmamı Adil Öksüz’ün Sakarya’da olduğunu iddia etti. 

Sakaryalı İbrahim Demir şu anda kaçak olan ve hakkında yakalama kararı bulunan FFETÖ İmamı Adil Öksüz ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Öksüz’ü Yayla’da gördüğünü söyleyen Demir, televizyondakine göre daha zayıf olduğunu, sakal ve bıyığının bulunmadığını belirtti.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kaçan ve ortadan kaybolan FETÖ İmamı Adil Öksüz yakalama kararı ile her yerde aranıyor. Yurt dışına kaçtığı bilinen Adil Öksüz ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Sakarya’da olduğu iddia edilen Öksüz hakkında ifade veren Sakaryalı İbrahim Demir, firari olan ancak ismini bilmediği Atilla adlı arkadaşının bir tanıdığının sahte kimlik ve pasaport istediğini ve kendi aracı ile Sapanca’nın Soğucak yaylasına gittiklerini daha sonrada bir kişinin yanlarına geldiğini yeşil gözlü, zayıf birisi olduğunu ve yanında 3 kişi daha olduğunu söyledi. Yaylada gördüğü kişinin FETÖ İmamı Adil Öksüz olduğunu iddia eden Demir, ilk gördüğünde tanıyamadığını ancak daha sonra televizyonda gördüğü ile aynı kişi olduğunu tespit ettiğini belirtti.

 

adil öksüz fetö imamı sakarya ifade flaş iddia sakaryada görüldü fetö terör örgütü imam kaçak