Fethullah Gülen Adil Öksüz'ü Falakaya Yatırmış!

TAKİP ET

FETÖ soruşturması devam ederken mahkemede gizli tanık olarak ifade veren bir kişi Fethullah Gülen'in Adil Öksüz'ğ zamanında sözünü dinlemediği için falakaya yatırarak feci şekilde dövdüğünü anlattı.

FETÖ soruşturması kapsamında soruşturmalar ve davalar hız kesmeden devam diyor. Soruşturma kapsamında FETÖ şüphelisi olduğu söylenen Ahmet Güneş gözaltına alındı. Verdiği ifadelerde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önce Fethullah Gülen'in Adil Öksüz ve Mustafa Yeşil'inde aralarında bulunduğu birkaç kişiyi kendi sözlerini dinlemedikleri gerekçesi ile falakaya yatırarak dövdüğünü anlattı. 

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ardından yeni ifadeler eklenmesi için ek soruşturma açıldı. Bunun ardından ifade vermeye gelen bir kişi kimliğinin gizli kalmasını istedi. Fethullah Gülen'in örgüt içerisinde yaptıklarını ve özellikle uyguladığı şiddetleri bir kez daha gözler önüne serdi. 

FALAKAYA YATIRMIŞ

Mahkemede verdiği ifadesinde sorulan sorulara bildikleri kadarı ile yanıt veren gizli tanık bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu yıllarda örgüt içerisinde sorumlu olduğu söylenen ve kendisine molla denen Ahmet Güneş ile tanıştığını ve örgüte girişinin bu şekilde olduğunu anlattı. Ancak örgüt içerisinde görevinin tam olarak ne olduğunu bilmediğini anlattı. 

Kendisine örgüt yöneticileri tarafından anlatılan bilgileri aktardığını söyleyerek Fethullah Gülen'in bir dönem yakınlarına yemek yediği tabakları ve gereçleri bulaşık deterjanının kansorejen olması sebebiyle arap sabunu ile yıkattığını anlattı. Ancak Adil Öksüz ve Mustafa Yeşil'in de aralarında bulunduğu kişilerin sözünü dinlememeleri sebebiyle durumu tabakları koklayarak anladıktan sonra cezalandırmak için falakaya yatırarak dövdüğünü anlattı. Anlatılanlar mahkemede de büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

adil öksüz fethullah gülen falaka