Ferhat Göçer'in Kızı Canlı Yayında Her Şeyi Anlattı! Babası Tedavisini İstememiş!

TAKİP ET

Ferhat Göçer'in kızı bir süredir babasıyla arasında olan sorunları magazin programında anlatarak pek çok kişiyi şaşırtacak açıklamalarda bulundu.

Ferhat Göçer'in kızı bir süredir babasıyla arasında olan sorunları magazin programında anlatarak pek çok kişiyi şaşırtacak açıklamalarda bulundu. 

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in ilk evliliğinden olan Yağmur Göçer bir süredir babasının kendisi ile ilgilenmediğini iddia etmişti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından babasına hakkını helal etmediğini yazmış ve bundan sonra babası ile görüşmek istemediğini belirtmişti. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin tartışma programına katılan Yağmur Göçer babası ile ilişkilerinde bilinmeyenleri anlattı. Özellikle doktor olan babasının tedavisi ve hastalıkları sırasında kendi yanında olmadığını hatta tedavisini engellemek için uğraştığını belirtmesi ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

BABASI AMELİYATINI DESTEKLEMEMİŞ

Babası ile olan görüşmelerinin çok uzun zaman önce olduğunu belirtti. Babası ile çok uzun zamandır görüşmediğini ve kendisine hiç bir zaman sahip çıkmadığını belirtirken sitemli olduğunu belirtti. Doğduğu günden beri sağlık sorunları yaşayan, doğuştan kalp hastalığı olan genç kadın bu anlamda pek çok ameliyat geçirdiğini belirtti. Defalarca anjiyo ve stent takıldığı ancak büyük bir operasyon geçirecekken doktor olmasına rağmen ve gerekli olmasına rağmen babasının engel olduğunu belirtti. Babasının aylar önce yaşanan bir tartışma sonrasında kendisini yemek yedikleri masadan kovduğunu anlattı. Hayvanlara olan merhameti ile bilinen ünlü şarkıcı hakkında 'Kedilerine köpeklerine kızım diye seslenirken bana takoz diye seslenirdi. Aylarca odamda gizli gizli ağladığımı biliyorum' ifadelerini kullandı. 

ferhat göçer yağmur göçer babasını anlattı