Fenerbahçe'ye Akhisar Darbesi! 1 Gol, 2 Kırmızı Kart

TAKİP ET

Manisa'nın 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Akhisarspor maçında Fenerbahçe'nin yüzü gülmedi. Akhisar'dan gelen 1 golle Fenerbahçe yerle bir oldu.

Manisa’nın 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Akhisarspor maçında Fenerbahçe’nin yüzü gülmedi. Akhisar’dan gelen 1 golle Fenerbahçe yerle bir oldu.

Süper Lig’in 7. haftasına gelindiğinde Fenerbahçe ve Akhisarspor karşılaşması gerçekleşti. Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanan maçta Fenerbahçe Akhisarspor’a 1-0 mağlup oldu. 

1 GOL 2 KIRMIZI KART

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hemen ardından Akhisarspor deplasmanına çıktı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Onur Ayık’ın golü ile Fenerbahçe 1-0 geriye düştü. Bunun ardından 82. dakikada Alper Potuk kırmızı kart gören oyuncu olurken 86. Dakikada Martin Skrtel’de kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe rakibi karşısında 9 kişi kaldı.

FENERBAHÇE 11 PUANDA KALDI

Akhisarspor’un Fenerbahçe’yi 1-0 yenmesinin ardından puanını 13’e yükseltirken Fenerbahçe 11 puanda kaldı. Fenerbahçe ligin 8. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

 

fenerbahçe akhisarspor deplasman 1-0 2 kırmızı kart manisa süperlig 7. hafta