Fenerbahçeli Basketbolcunun Yürekleri Ağza Getiren Sakatlığı! Havada Taklalar Attı

TAKİP ET

Fenerbahçeli basketbolcu Nunnally THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş ve Baskonia Vitoria Gasteiz arasında gerçekleşen mücadele sırasında çok kötü bir sakatlık yaşadı. Oyuncunun smaç attıktan sonra havada takla atarak yere düştüğü anlar herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Fenerbahçeli basketbolcu Nunnally THY Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Doğuş ve Baskonia Vitoria Gasteiz arasında gerçekleşen mücadele sırasında çok kötü bir sakatlık yaşadı. Oyuncunun smaç attıktan sonra havada takla atarak yere düştüğü anlar herkesin yüreğini ağzına getirdi.

THY Avrupa Ligi’nin 16. haftasında Ülker Arena’da gerçekleşen Fenerbahçe-Baskonia Vitoria Gasteiz karşılaşması esnasında Fenerbahçeli basketbolcu Nunnally feci bir sakatlık yaşadı.

HAVADA TAKLALAR ATARAK YERE DÜŞTÜ

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin evinde Baskonia Vitoria Gasteiz’i ağırladığı karşılaşmada Fenerbahçeli basketçi James Nunnally’in hızlı hücumdan gelerek smaç bastıktan sonra havada taklalar atarak yere düştüğü anlarda herkesin yüreği ağzına geldi. Çok kötü bir sakatlık geçiren Nunnally’in yere düştüğü anlarda hazırda bekleyen sağlık görevlileri ve takım arkadaşları hemen yanına koştu.

KISA SÜRE BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Yere düştükten sonra kısa süreliğine bilinç kaybı yaşadığı öğrenilen Nunnally’in sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında bilincinin yerine geldiği öğrenildi. Kısa sürede bilinci yerine gelen ve gözleri açılan oyuncunun sedyeye alınarak sahanın dışına götürüldüğü görüldü. Smaç attığı sırada oldukça yükselen ve bir anda havada taklalar atarak feci şekilde yere düşen Fenerbahçeli oyuncunun saha içerisinde yapılan ilk müdahale sonrasında hemen hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Nunnally’in sağlık durumuyla ilgili gelen ilk bilgilerde durumunun iyi olduğu belirtilirken henüz yaşadığı herhangi bir sakatlık olup olmadığı bilgisine ulaşılamadı.

 

Spor Spor haberleri Fenerbahçe Basketbol THY Avrupa Ligi Nunnally Nasıl sakatlandı Havada takla