Fenerbahçeli Basketbolcuda Oradaydı! Gökdelendeki Yangından Canını Zor Kurtardı

TAKİP ET

Bugün İstanbul Ataşehir'de yer alan lüks gökdelende korkutan bir yangın meydana geldi. 52 katlı olan gökdelenin 15'inci katında çıkan yangın büyük panik yaratırken çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahale ettiği ve kısa sürede yangını söndürdüğü görüldü. Yangın sonrasında elde edilen bilgilere göre, yangında gökdelende bulunan ve dumandan etkilendiği öğrenilen Fenerbahçe Doğuş'un başarılı basketçisi Luigi Datome'nin de yer aldığı öğrenildi.

Bugün İstanbul Ataşehir’de yer alan lüks gökdelende korkutan bir yangın meydana geldi. 52 katlı olan gökdelenin 15’inci katında çıkan yangın büyük panik yaratırken çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahale ettiği ve kısa sürede yangını söndürdüğü görüldü. Yangın sonrasında elde edilen bilgilere göre, yangında gökdelende bulunan ve dumandan etkilendiği öğrenilen Fenerbahçe Doğuş’un başarılı basketçisi Luigi Datome’nin de yer aldığı öğrenildi.

İstanbul Ataşehir’de 52 katlı bir gökdelenin 15’inci katında meydana gelen ve büyük bir panik yaşatan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda kısa sürede söndürüldü. Gökdelen de meydana gelen yangının soğutma çalışmaları yapıldığı esnada meydana gelen küçük patlamadan sonra yaşandığı ve patlamanın sonrasında yangının başladığı belirtildi. 

YANGIN BÜYÜK PANİK YARATTI

Çıkan yangın sonrasında gökdelenin koridorlarını duman kapladığı ve yoğun duman sebebiyle alt katta bulunanların hızla tahliye edildiği öğrenildi. Üst katta yer alan dairelerdeki kişiler ise yoğun dumandan etkilenmemeleri için evlerinde bekletildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gelirken panik yaratan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sonrasında dumandan etkilenen 1’i çocuk 4 kişi sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı.

FENERBAHÇELİ BASKETBOLCU DA ORADAYDI

Tahliye edilen kişilerin büyük bir panik yaşadığı görülürken yangından etkilenenler arasında Fenerbahçe Doğuş’un başarılı basketbolcusu Luigi Datome’nin de yer aldığı görüldü. Başarılı basketbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

İstanbul Ataşehir 52 katlı gökdelen Fenerbahçe Doğuş Baketbolcu Luigi Datome Duman Tahliye