Fenerbahçe'den Büyük Derbi Öncesi Moral Yükselten Galibiyet!

TAKİP ET

Fenerbahçe bu akşam Ülker Arena stadyumunda Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Maçın ilk dakikalarına golle başlayan Sarı Lacivertli takım Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesinde büyük moral topladı.

 Fenerbahçe bu akşam Ülker Arena stadyumunda Yeni Malatyaspor’u ağırladı. Maçın ilk dakikalarına golle başlayan Sarı Lacivertli takım Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesinde büyük moral topladı.

Süper Lig’in 8. haftasında Yeni Malatyaspor’a ev sahipliği yapan Fenerbahçe kendi evinde 3-1 galip gelerek moral topladı. Galatasaray derbisi öncesinde büyük bir moral toplayan Sarı Lacivertli takım Ozan Tufan, Giuliano ve Hasan Ali Kaldırım’ın golleriyle 3-1’lik bir skorla maçı tamamladı.

OZAN TUFAN’DAN 4. DAKİKADA GOL GELDİ

Fenerbahçe- Yeni Malatyaspor maçının 4. dakikasında takımın en çok eleştirilen isimleri arasında yer alan Ozan Tufan’dan muhteşem bir gol geldi. Sarı Lacivertli takımın oyuncuları Ozan’ın attığı ilk golle maça oldukça moralli başladı. Giuliano’nun 6. dakikasında gelen golü ile takım moralini daha da yükseltirken üçüncü gol ise 28. dakikada Hasan Ali Kaldırım’dan geldi. 

FENERBAHÇE’YE MAÇ ÖNCESİ MEHMET EKİCİ ŞOKU

Fenerbahçe bu akşam oynanan Yeni Malatyaspor maçı öncesinde takımın yeni transferi olan Mehmet Ekici şoku yaşadı. Gelen bilgilere göre, takımın maç öncesinde yaptığı son hazırlıklarında Mehmet Ekici’nin sakatlandığı ve doktorların yaptığı kontrollerde Ekici’nin sağ arka adelesinde ikinci derecede yırtık tespit edildiği öğrenildi. Maç öncesinde büyük bir talihsizlik yaşayan Ekici, Yeni Malatyaspor maçında takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı.

 

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Kadıköy maç derbi 3-1 skor galibiyet Ozan Tufan Hasan Ali Kaldırım Giuliano gol