Fenerbahçe'de Teknik Direktörle Yönetim Arasında Volkan Savaşı!

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan, şampiyonluk mücadelesi yerine küme düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Fenerbahçe'de bir kez daha Volkan krizi yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon umduğunu bulamayan, şampiyonluk mücadelesi yerine küme düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Fenerbahçe’de bir kez daha Volkan krizi yaşanıyor. Sezon sonunda tecrübeli kaleci Volkan Demirel ile yollarını ayırmak isteyen Ali Koç başkanlığındaki yönetim ile Volkan Demirel’in en azından bir sezon daha kalmasını isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal arasındaki fikir ayrılığının neticesi merak ediliyor.

Tecrübeli kaleci Volkan Demirel ile yolların bu sezon sonunda ayrılacağıı göreve geldiğinde söyleyen Başkan Ali Koç, bu kararından vazgeçmedi. Gelecek sezon kaleyi Harun ile Berke Özer’e emanet etmek isteyen Başkan Ali Koç, Volkan Demirel ile yolları ayırmak istiyor. Başkan Ali Koç, özellikle 19 yaşındaki genç file bekçisi Berke Özer’in daha fazla şans bulmasından taraf. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’de Başkan Ali Koç ile aynı fikri paylaşsa da Teknik Direktör Ersun Yanal aynı fikirde değil.

Gelecek sezon kadroda ciddi bir yapılanmaya giderek şampiyonluğun önemli adaylarından biri olmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise tecrübeli kaleci Volkan Demirel’in tecrübelerinden en z bir sezon daha istifade etmek istiyor. Fenerbahçe’de yaşanacak kadro değişiminin ve tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel’in kaderinin ne olacağına sezon sonunda tarafların bir araya gelerek karar vermesi bekleniyor.      

Spor Toto Süper Lig Ali Koç Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe son dakika