Fenerbahçe'de Soğuk Rüzgarlar! Aykut Hoca İstifa Sinyali Verdi, Yerine Gelecek İsim Olay Yarattı

TAKİP ET

Fenerbahçe son yıllardaki döneminin en kötü zamanlarını geçirirken Lig'in 11. haftasında Osmanlısporla çıktığı deplasmanda maçın son dakikasında gelen golle maçı beraberlikle tamamladı. Oynanan maç sonrasında Sarı Lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın istifa sinyalleri verdiği ve bunun ortaya çıkmasından hemen sonra takımın başına Slaven Bilic'i getirme çalışmalarının başlatıldığı iddia edildi.

Fenerbahçe son yıllardaki döneminin en kötü zamanlarını geçirirken Lig’in 11. haftasında Osmanlısporla çıktığı deplasmanda maçın son dakikasında gelen golle maçı beraberlikle tamamladı. Oynanan maç sonrasında Sarı Lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman’ın istifa sinyalleri verdiği ve bunun ortaya çıkmasından hemen sonra takımın başına Slaven Bilic’i getirme çalışmalarının başlatıldığı iddia edildi.

Süper Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile çıktığı karşılaşmada 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’nin teknik adamı Aykut Kocaman son zamanlarda yaşanan başarısızlık sonrasında istifa sinyalleri verdi.

İSTİFA SİNYALLERİ VERDİ

Son dönemlerin en başarısız dönemlerini yaşayan Fenerbahçe’de soğuk rüzgarlar esiyor. Maçlarda alınan başarısızlık sonucunda hem takım oyuncuları hem de deneyimli teknik adam Aykut Kocaman yoğun eleştiri altındaydı. Osmanlıspor maçının ardından istifa sinyalleri veren ve Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım ile özel bir görüşme gerçekleştiren Aykut Kocaman, görüşme sonrasında kamera karşısına geçti ve istifasının sinyalini açıkça verdi.

FENERBAHÇE’DE BİLİC SESLERİ

Aykut Kocaman’dan gelen istifa sinyalleri sonrasında Fenerbahçe cephesinden gündeme büyük bir iddia düştü. Gelen iddialara göre, Fenerbahçe’nin deneyimli teknik adamı Aykut Kocaman’ın takımda yaşanan başarısızlıklar sonrasında istifa sinyalleri vermesinin ardından takımın başına Beşiktaş’ın eski teknik direktörü olan Slaven Bilic’in getirileceği iddiaları ortaya çıktı. İddialar arasında Bilic ile görüşme gerçekleştirildiği de yer aldı.

 

Fenerbahçe Osmanlıspor Teknik direktör İstifa sinyalleri İstifa mı etti Slaven Bilic Yeni teknik direktör