Fenerbahçe'de Kötü Son! Avrupa Ligine Veda Etti

TAKİP ET

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda rakibi Vardar'a 2-0 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Fenerbahçe'den önce Galatasaray'da Östersunds'a mağlup olarak Avrupa turunda elenmişti.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda rakibi Vardar’a 2-0 yenilerek Avrupa’ya veda etti. Fenerbahçe’den önce Galatasaray’da Östersunds’a mağlup olarak Avrupa turunda elenmişti.

Fenerbahçe Ülker Stadyumunda Makedon rakibi Vardar ile karşılaştı. Maçın sonucunda 2-0 mağlup olan Fenerbahçe Avrupa’ya veda etti.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken Fenerbahçe ikinci yarıda Roman Neustadter’in attığı gol ile 1-0’lık üstünlük sağladı. Ancak ilerleyen dakikalarda işler ters gitti ve 68. dakikada Jambul Jighauri’nin attığı gol ile skor 1-1 oldu. Fenerbahçeli futbolcular beraberliğin gelmesi ile büyük bir umutsuzluğa kapılırken 90+2’de Nikola’nın attığı gol durumu2-1’e getirdi. Fenerbahçe Avrupa’ya veda ederken stadı dolduran Fenerbahçe taraftarları duruma büyük tepki gösterdi. Bazı taraftarların Vardar’lı futbolcuların attığı gollerde bağırdığı ve Fenerbahçeli futbolcuları ıslıkladığı görüldü. 

GALATASARAY’DA VEDA ETMİŞTİ

Fenerbahçe’den önce Galatasaray rakibi Östersunds’a yenilerek UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Avrupa Ligi’ne veda etmişti. 

 

fenerbahçe ülker stadyumu vardar maç avrupa ligi elendi taraftar tepki