Fenerbahçe'de Köstebek Huzursuzluğu

TAKİP ET

Fenerbahçe'de takım içerisinde yaşananların yanlış veya doğru şekilde de olsa yönetime farklı şekilde aktarılması Fenerbahçeli futbolcular arasında huzursuzluk yarattı.

Fenerbahçe’de takım içerisinde yaşananların yanlış veya doğru şekilde de olsa yönetime farklı şekilde aktarılması Fenerbahçeli futbolcular arasında huzursuzluk yarattı. Bugün onlara, yarın bize değerlendirmesini yapan Fenerbahçeli futbolcular, birbirleriyle konuşamaz hale geldiklerini söyleyerek Samandıra’daki köstebeği araştırmaya başladılar.

Başkanın yanlış bilgilendirildiğinin takımdan ayrılanlar tarafından dile getirilmesi Fenerbahçe’de gözlerin Samandıra’ya çevrilmesine yol açtı.

Yaşanan bu gelişmelerden oldukça rahatsız olan Fenerbahçeli futbolcular ise birbirleriyle konuşurlarken dahi dikkatliler. Bazı futbolculara göre doğru bilgiler dahi abartılıyor.

Bu durumun takım içerisinde büyük rahatsızlık yarattığına, Samandıra’da adeta köstebek avı yaşandığına değinen Fenerbahçeli futbolcuların en büyük arzusu ise bu durumun bir an evvel normalleşmesi.

Ayrıca Fenerbahçeli futbolcuların kendi içerisinde gruplaştığına yönelik haberler, futbolcuları daha dikkatli davranmaya itiyor. Futbolcuların Cocu ile iletişimlerinde ise herhangi bir sıkıntı yoktur.

 

Fenerbahçe köstebek Samandıra Cocu