Fenerbahçe'de 'Kocaman' Hayal Kırıklığı! Ersun Yanal Sesleri Yükselmeye Başladı

TAKİP ET

Süper Lig'in 10. haftasının son maçı Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynandı. Kadıköy'de oynanan maç 3-3 berabere biterken maç sonrasında Fenerbahçe taraftarları büyük bir hüsran yaşadı. Kendi evinde Kayserispor'la berabere kalan Fenerbahçe rakiplerinin gerisinde kaldı.

Süper Lig’in 10. haftasının son maçı Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynandı. Kadıköy’de oynanan maç 3-3 berabere biterken maç sonrasında Fenerbahçe taraftarları büyük bir hüsran yaşadı. Kendi evinde Kayserispor’la berabere kalan Fenerbahçe rakiplerinin gerisinde kaldı.

ERSUN YANAL SESLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI

Fenerbahçe ve Kayserispor arasında gerçekleşen karşılaşmanın 3-3 berabere bitmesinin ardından birçok spor kanalında Sarı Lacivertli teknik adam Aykut Kocaman eleştirildi. Spor kanalları Aykut Kocaman’ın takımın en aktif isimlerinden olan Valbuena’yı maçın kırılma anında oyundan almasını büyük bir şekilde eleştirirken Fenerbahçe taraftarlarından da aynı tepkiler geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener’in sunuculuğunu yaptığı Beyaz Futbol adlı programda birçok iddia ortaya atılırken Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü olan Ersun Yanal’ın sesleri yükselmeye başladığı belirtildi.

AYKUT KOCAMAN BASIN TOPLANTISINDA HANGİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU?

3-3 biten maçın ardından basın toplantısına çıkan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’ın kendisine gelen tepkilere rağmen takımın deneyimli futbolcusu Valbuena’yı oyundan çıkartmasında hata olmadığını aksine Valbuena’yı oyundan daha önce alması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Oldukça gergin ve yorgun görünen teknik adamın basın toplantısı sonrasında gazetecilere teşekkür ederek stattan ayrıldığı görüldü.

SON DAKİKADA YIKILDILAR

Fenerbahçe’nin kendi evinde konuk ettiği Kayserispor’la olan maçın ilk dakikaları oldukça yavaş geçerken ilk yarı 1-1’lik beraberlikle noktalandı. Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe öne geçerken son dakikada rakip takımdan gelen gol ile takımda büyük bir yıkım yaşandı. Maç 3-3’lük beraberlikle son buldu.

 

Spor haberleri Fenerbahçe Kayserispor Beraberlik 3-3 Fenerbahçe taraftarları Beyaz Futbol Ersun Yanal Valbuena Basın toplantısı