Fenerbahçe Yine Yıkıldı! Son Dakika Golü Her Şeyi Bitirdi

TAKİP ET

Süper Lig'in 10. Haftasının son maçı Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynandı. Evinde Kayserispor'u konuk eden Sarı Lacivertli takım son dakikada yediği golle berabere kaldı.

Süper Lig’in 10. Haftasının son maçı Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynandı. Evinde Kayserispor’u konuk eden Sarı Lacivertli takım son dakikada yediği golle berabere kaldı.

Süper Toto Süper Lig’de 10. haftanın son maçı bu akşam Kadıköy stadında Fenerbahçe ve Kayserispor arasında oynandı. Maçın skoru 3-3 biterken Fenerbahçeli oyuncular son dakikada büyük bir hüsrana uğradı.

SON DAKİKA GOLÜ KANARYAYI YIKTI

Fenerbahçe evinde konuk ettiği Kayserispor’la 3-3 beranere kaldığı maçta son dakika golüyle büyük bir hüsrana uğradı. Sarı Lacivertli takımın ilk golü Ozan Tufan’dan gelirken bu gole karşılık Kayserispor’un oyuncusu Umut Bulut’tan geldi ve durum 1-1 berabere kaldı. Daha sonra Fenerbahçe Neustadter ve Josef de Souza’dan gelirken takımın oyuncusu Neto kendi topu kendi kalesinin ağlarına bırakarak Sarı Lacivertlilere büyük bir şok yaşattı. Daha sonra Kayserispor Asamoah Gyan’ın golü ile Fenerbahçe’nin stadında durumu 3-3 berabere bitirdi. Son atılan gol sonrasında maçın hakemi Halil Umut Meler golün santrasını yapmadan maçı bitirdi.

FENERBAHÇE 8. SIRADA KALDI

Oynanan maç sonrasında Kayserispor 18 puanla 4, Fenerbahçe ise 16 puanla 8. sırada kaldı.

 

Süper Lig 10. hafta Kadıköy Fenerbahçe Kayserispor Skor 3-3 Son dakika Beraberlik Puan durumu