Fenerbahçe Taraftarını Kahreden Açıklama! Aykut Kocaman Konuştu: Şampiyon Olma Şansımız…

TAKİP ET

Son zamanlarda yaşadığı büyük çıkışlarla spor dünyasında oldukça konuşulan Fenerbahçe, son oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli takım maçı 2-1 galip tamamlarken Aykut Kocaman'dan maç sonrası gelen açıklama taraftarları şok etti.

Son zamanlarda yaşadığı büyük çıkışlarla spor dünyasında oldukça konuşulan Fenerbahçe, son oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli takım maçı 2-1 galip tamamlarken Aykut Kocaman’dan maç sonrası gelen açıklama taraftarları şok etti.

Fenerbahçe son olarak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi ve maçı 2-1 galip tamamladı. Maç sonrasında deneyimli teknik direktör Aykut Kocaman’ın yaptığı açıklamalar Sarı Lacivertli taraftarları şaşkına çevirdi.

‘FENERBAHÇE TARAFTARI BUNU BİLSİN’

Karşılaşma sonrasında maç değerlendirmesi yapan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ikinci yarısının istenilen şekilde bitmediğini söyledi. Maçın takımı zorlama ihtimalinin olduğunu bildiklerini söyleyen Kocaman, hakemlerin verdiği kararlara eleştiri yağdırdı. Hakemlerin cesaret ve doğruculuklarının Fenerbahçe karşısında her zaman tam olduğunu söyleyen Kocaman, bu durumun rakip takımlar karşısında tam tersi olduğunu vurguladı. Beşiktaşla oynanan maç üzerinden örnek veren başarılı teknik adam, Beşiktaş’ı yenen Fenerbahçe’ye Akhisar maçında adeta ceza verildiğini söyleyerek ‘Bizim hakemleri yenecek gücümüz, bu organizasyonu geçecek gücümüz yok’ diyerek açıkça hislerini dile getirdi. Çok tecrübeli bir insan olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin durumunun çok net bir şekilde göründüğünü ve şampiyon olma ihtimalinin her iki tarafta da çok düşük görüldüğünü söyleyerek ‘Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin’ sözleriyle konuşmasını noktaladı. 

 

Spor haberleri Fenerbahçe Aykut Kocaman Şampiyonluk Şampiyon olacak mı Giresunspor Skor