Fenerbahçe, Taraftarına Bir Hayal Kırıklığı Daha Yaşattı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Fenerbahçe, rakibi ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Fenerbahçe, rakibi ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı oldu. Süper Lig’de 4 haftadır galibiyete hasret kalan Fenerbahçe, son 4 haftada rakip fileleri sadece bir kez havalandırabildi. Süper Lig’in ilk 9 haftasında 9 puan toplayabilen Fenerbahçe, 9. haftayı 15. sırada yani düşme hattının hemen üstünde tamamladı.

Fenerbahçe, Sivas deplasmanında da içler acısı futbolunu sürdürdü. Karşılaşmada pozisyon üretmede oldukça zorlanan Fenerbahçe, orta sahada hakimiyeti bir türlü sağlayamadı. Sivasspor ele geçirdiği pozisyonlarda daha yaratıcı olabilseydi seyircisi önünde Fenerbahçe’yi farklı mağlup edebilirdi.

Seyircisine hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe’nin, bu sezon şampiyon olması bir tarafa Avrupa kupalarına gitmesi dahi hayal gibi duruyor. Fenerbahçe, Sivas deplasmanında takım olarak kalitesini ortaya koyamadı. Yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Fenerbahçe, ev sahibinin seyircisi önündeki istekli futbolu karşısında çaresiz kaldı.

Fenerbahçe, taraftarına Sivas deplasmanında da dokuz doğurttu. Gol orucuna giren, etkili futbol oynayamayan, taraftarını galibiyete hasret bırakan Fenerbahçe’nin kalitesiz futbolu, Sivas deplasmanında da taraftarını kahretti.   

Fenerbahçe Sivasspor Süper Lig Fenerbahçe taraftarı