Fenerbahçe Rize'de Yıkıldı!

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe galibiyet parolasıyla Çaykur Rizespor deplasmanına gitti.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe galibiyet parolasıyla Çaykur Rizespor deplasmanına gitti. Ligin ilk altı haftasında 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan ev sahibi Çaykur Rizespor ise Fenerbahçe’yi yenerek ilk galibiyetini almak için sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında fırtına gibi oynayan ev sahibi ekip Çaykur Rizespor, güçlü rakibi Fenerbahçe’yi yıktı. Çaykur Rizespor, karşılaşmanın 30. dakikasında Vedat Muriqi’nin kaydettiği golle 1 – 0 öne geçti. Karşılaşmada 35. dakika oynanırken Umar Aminu ile iki farklı üstünlüğü yakalayan Karadeniz temsilcisi, 42. dakikada Brian Samudio’nun fileleri havalandırması ile skoru 3 -0’a getirdi. İlk yarıyı 3 – 0 önde kapatan Çaykur Rizespor, karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıda elde ettiği skoru koruyarak karşılaşmanın favorisi Fenerbahçe’yi 3 – 0 gibi bir skorla farklı mağlup etmeyi başardı.    

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında sahaya Beşiktaş maçının ilk 11’i ile çıktı. Fenerbahçe taraftarı da Karadeniz deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. Ortalama 800 taraftar, karşılaşmayı tribünden takip ederek takımına destek oldu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise takımının başında ilk kez sahaya çıktı. Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibe karşı alınan bu farklı galibiyet yeni teknik adam içinde muhteşem bir başlangıç oldu. Karşılaşmayı 14 bin civarında Çaykur Rizespor taraftarı tribünden izledi.    

Spor Toto Süper Lig Fenerbahçe Çaykur Rizspor Okan Buruk deplasman