Fenerbahçe'nin kurşunlanan takım otobüsünün şoföründen sert eleştiri: Hakkımı helal etmiyorum

TAKİP ET

4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüşünde kurşunlanan Fenerbahçe takım otobüsünün o günkü şoförü olan Ufuk Kıran, yaralanmasına rağmen takım otobüsünü kenara çekerek büyük bir felaketi önüne geçmişti.

Geçen 8 seneden sonra sarı-lacivertli kulübün kendisiyle ilgilenmediğini iddia ederek isyanını ifade eden Kıran, "8 yıllık süreçte Fenerbahçe'nin üvey evladı olduğumu anladım. Fenerbahçe'nin benim 3 tane çocuğumu okutamayacağını anladım. Geçen sene de söylemiştim Fenerbahçe'ye hakkımı helal etmiyorum." dedi. "343 Digital" isimli YouTube kanalındaki yayına katılan Ufuk Kıran Fenerbahçe'ye yönelik sitem dolu sözler sarf etti.

"FENERBAHÇE İLE OLAN BÜTÜN DEFTERİMİ KAPATTIM"

Ufuk Kıran konu hakkında yaptığı konuşmasında, "8 yıllık süreçte Fenerbahçe'nin üvey evladı olduğumu anladım. Fenerbahçe'nin benim 3 tane çocuğumu okutamayacağını anladım. Geçen sene de söylemiştim Fenerbahçe'ye hakkımı helal etmiyorum. Fenerbahçe ile olan bütün defterimi kapattım." ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ'UN UFUK BEY İLE İRTİBATA GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Kıran'ı yayına alan gazeteci Devrim Zengi görüşmenin ardından yaptığı konuşmada, "Ufuk Bey'i ben zaman zaman ararım, halini hatırını sorarım. Geçen sene aradığımda Fenerbahçe yönetiminin ilk başta kendisine ilgi alaka gösterdiğini, yardımcı olduğunu söyledi. Daha sonra yönetim değiştikten sonra "Unutuldum" diyerek sitem etmişti. Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin bu sesi duyup, Ufuk Bey ile yeniden irtibata geçeceğini düşünüyorum. Bir ihmalkarlık olmuş olabilir." dedi.

Fenerbahçe takım otobüsü Rize