Fenerbahçe, Kayseri'den Eli Boş Döndü

TAKİP ET

Bu sezon Süper Lig'de istediği performansı yakalayamayan Fenerbahçe, peş peşe aldığı 2 galibiyetle seyircisinin yüzünü güldürse de Kayseri'de istediğini elde edemedi.

Bu sezon Süper Lig’de istediği performansı yakalayamayan Fenerbahçe, peş peşe aldığı 2 galibiyetle seyircisinin yüzünü güldürse de Kayseri’de istediğini elde edemedi.

Her iki takımında kontrollü oynadığı ilk yarıda vasat bir futbol vardı. İlk yarının son dakikaları oynanırken rakibine sert giren Soldado, hakem tarafından sarı kartla cezalandırılsa da itirazlarını devam ettirince kartın rengi kırmızıya döndü. Karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişi mücadele eden Fenerbahçe, tempoyu mümkün olduğunca düşürmeye çalıştı. Karşılaşmanın 62. dakikasında topu filelerle buluşturan Umut Bulut’un golü ise VAR incelemesinin ardından Kravets’in Serdar Aziz’e faul yaptığı gerekçesiyle hakem Alper Ulusoy tarafından iptal edildi. 10 kişi mücadele eden Fenerbahçe yarı sahasında daha fazla görünen Kayserispor, arzuladığı golü 87. dakikada Kravets’in kafasıyla buldu. Bu gol, aynı zamanda Kayserispor’u galibiyete taşıyan gol oldu.

Maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giden tünelde hakem Alper Ulusoy’a itirazda bulunan Tolgay Arslan, İkinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Fenerbahçe’de cezalı duruma düşen Soldado, Tolgay Arslan ve Isla, Konyaspor karşılaşmasında yeşil sahalarda olamayacak.

Kayserispor, evinde aldığı bu galibiyetle puanını 25’e yükseltirken, Fenerbahçe ise 21. hafta sonunda 23 puanda kaldı.     

Kayserispor Fenerbahçe Süper Lig Soldado Kravets