Fenerbahçe Dolu Dizgin! Göztepe'yi 2-0'la Geçti

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig 20. haftası Fenerbahçe – Göztepe karşılaşması ile açıldı. Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı İzmir temsilcisi Göztepe'yi 2 – 0 yendi.

Spor Toto Süper Lig 20. haftası Fenerbahçe – Göztepe karşılaşması ile açıldı. Fenerbahçe, Kadıköy’de ağırladığı İzmir temsilcisi Göztepe’yi 2 – 0 yendi.

Ülker Stadında oynanan karşılaşmanın 7. dakikasında Fenerbahçe, golcü ayağı Ayew ile 1 – 0 öne geçti. Isla’nın ceza sahası içerisindeki pasında Soldado güzel bir gol vuruşu yapsa da topa son anda dokunan Andre Ayew, Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 1 – 0 öne geçiren isim oldu.

Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren Jailson’ın 73. dakikada yaptığı asisti düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Moses, Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 2 – 0 öne geçirdi. Bu golle birlikte Fenerbahçe taraftarı rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmanın 50. dakikasında Fenerbahçeli Sadık Çiftpınar’a sert bir faul yapan Cameron Jerome kırmızı kart görerek oyun dışı kalınca Göztepe, zorlu deplasmanda son 40 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Fenerbahçe evinde aldığı altın değerindeki bu üç puanla puanını 23’e yükselterek 12. sırada yer aldı. Göztepe ise 22 puanla 13. sıraya geriledi.      

Fenerbahçe Göztepe Ülker Stadı Andre Ayew Kadıköy Sadık Çiftpınar