Fenerbahçe Corendon Alanyaspor'u Tek Golle Geçti

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig 6. haftasında 1 maçı eksik olmasına rağmen Süper Lig lideri olan Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak bu sezon oynadığı 12 karşılaşmayı da kazanmayı başaran Fenerbahçe'nin galibiyet golünü 43. dakikada fileleri havalandıran İrfan Can Kahveci kaydetti.

Alanya Oba Stadyum'nda oynanan Corendon Alanyaspor - Fenerbahçe müsabakasını hakem Atilla Karaoğlan yönetti.  

Corendon Alanyaspor deplasmanında da hata yapmayan Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 5 karşılaşmanın 5'ini de kazanarak 15 puanla Süper Lig liderliğini sürdürdü. Ayrıca Fenerbahçe namağlup unvanını Corendon Alanyaspor deplasmanında da korudu. 

Sarı lacivertli ekibe, zorlu Corendon Alanyaspor deplasmanında galibiyeti getiren tek golü karşılaşmanın 43. dakikasında İrfan Can Kahveci kaydetti. 

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 12 resmi karşılaşmanın tümünü kazanarak İsmail kartal yönetiminde büyük bir başarının altına imza attı.

Mücadelenin 59. dakikasında hakem Atilla Karaoğlan, Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Bu sezon ilk defa kaybeden Corendon Alanyaspor, Süper Lig'de 6. hafta sonunda 7 puan toplayabildi. 

Fenerbahçe Corendon Alanyaspor Trendyol Süper Lig