Fenerbahçe Başkanından Heyecanlandıran Transfer Açıklaması! Taraftarlar Gözünü Salı'ya Çevirdi

TAKİP ET

17 Aralık tarihinde oynanan BB Erzurumspor karşılaşmasında tribünden düşerek ağır yaralanan taraftar Emre Soner Ergen'in taburcu edilmesi esnasında transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Salı günü camiaya sesleniş programında transfer ile ilgili gerekli açıklamaların yapılacağını söyledi.

17 Aralık tarihinde oynanan BB Erzurumspor karşılaşmasında tribünden düşerek ağır yaralanan taraftar Emre Soner Ergen’in taburcu edilmesi esnasında transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Salı günü camiaya sesleniş programında transfer ile ilgili gerekli açıklamaların yapılacağını söyledi. Bu açıklama üzerine gözler, Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği 6 futbolcuya çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Salı günü 2 ya da 3 ismin transferi ile ilgili müjdeli haberi vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’de gündemi değiştiren açıklama Başkan Ali Koç’tan geldi. ‘Taraftarlar, transfer ile ilgili müjdeli haber bekliyor’ sorusu üzerine Fenerbahçe Başkanı Salı gününü işaret edince gözler, transfer listesindeki 6 oyuncuya çevrildi.

İşte Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan 6 futbolcu;

Odion Ighalo

Obi Mikel

Alberth Elis

Ihonny Lucas

Serdar Aziz

Tolgay Arslan

Salı günü yapılacak olan camiaya sesleniş programında bu 6 isimden 2 ya da 3’ünün transfer açıklaması yapılabilir. Serdar Aziz ve Tolgay Arslan ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, bonservisleri ellerinde bulunan Ighalo, Mikel ve Lucas’ın transferinde ise önemli yol katetmişti.  

           

Fenerbahçe transfer Ali Koç Camiaya Sesleniş Programı