Fenerbahçe Avrupa'da Bir Başka

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi 32. tur ilk karşılaşmasında Kadıköy'de Rus temsilcisi Zenit'i ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 1 -0 galip ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi 32. tur ilk karşılaşmasında Kadıköy’de Rus temsilcisi Zenit’i ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 1 -0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın 21. dakikasında Islam Slimani’nin kaydettiği golle 1 – 0 öne geçen Fenerbahçe, bu üstünlüğünü karşılaşmanın sonuna kadar korumayı başardı. Rus temsilcisi Zenit’in karşılaşmanın 42. dakikasında kazandığı penaltıyı kullanan Mak, kaleci Harun’u geçemeyince Fenerbahçe taraftarı rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmadan önce ısınma hareketleri yapan Tolgay Arslan, sakatlanınca yerine Eljif Elmas forma giydi. Fenerbahçe’nin Cezayirli forveti Islam Slimani, karşılaşma öncesi Fenerbahçe taraftarı tarafından alkışlandı. Böylelikle Fenerbahçe’de bu sezon en fazla eleştirilen ismi Slimani, moral depoladı.    

Karşılaşma öncesinde uçak kazasında yaşamını yitiren Sala için 1 dakika saygı duruşu yapıldı. 28 yaşında yaşama veda eden Arjantinli futbolcu tüm stat tarafından alkışlandı.

Fenerbahçe, 21 Şubat’ta Rusya’da oynanacak rövanş karşılaşması için önemli bir avantaj yakaladı. Zenit – Fenerbahçe rövanş karşılaşması TSİ 20.55’de başlayacak.

Fenerbahçe Zenit Islam Slimani Rusya UEFA Avrupa Ligi