'Fener Ol' Kampanyasında Beklenen Olmadı

TAKİP ET

Mali bir dar boğazın içerisinde bulunan Fenerbahçe'nin bu dar boğazı aşarak rahat bir nefes alabilmesi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim tarafından gerçekleştirilen 'Fener Ol' bağış kampanyası beklentileri karşılamadı.

Mali bir dar boğazın içerisinde bulunan Fenerbahçe’nin bu dar boğazı aşarak rahat bir nefes alabilmesi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim tarafından gerçekleştirilen ‘Fener Ol’ bağış kampanyası beklentileri karşılamadı. Cuma akşamı 19.07 itibariyle başlayan kampanyada hedeflenen sonuçtan çok uzak olunduğu öğrenildi.

Kampanyaya spor, sanat, camianın önde gelen isimleri, iş dünyası ve taraftarlar beklenen ilgiyi göstermeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Bağış organizasyonunda şu ana kadar toplanan miktar hedefe zor ulaşılacağını gösteriyor.

‘Fener Ol’ kampanyasında beklenen hedefe ulaşılıp ulaşılamayacağı tüm spor otoriteleri tarafından merak edilirken, bağış kampanyasında beklenen hedefe ulaşılamazsa Fenerbahçe yönetiminin nasıl bir strateji izleyeceği şimdiden tartışma konusu oldu.

Kaynak:

Fenerbahçe Fener Ol bağış kampanyası UEFA fair-play son dakika