Feci Şekilde Can Verdi! Sevgilisiyle Öpüşerek Hapishaneye Sokmak İstediği Uyuşturucu Midesinde Patladı!

TAKİP ET

ABD'de yaşanan olay duyanlar şoke ediyor. Hapishanede yatan sevgilisine uyuşturucu temin etmek isteyen bir kadın denediği yöntem sonucunda canından oldu. Hapishaneye ziyarete gelen ve ağzının içine sakladığı uyuşturucu torbalarını sevgilisine vermek için öpüşmeye başlayan kadın torbaların patlamasıyla birlikte feci şekilde can verdi.

ABD’de yaşanan olay duyanlar şoke ediyor. Hapishanede yatan sevgilisine uyuşturucu temin etmek isteyen bir kadın denediği yöntem sonucunda canından oldu. Hapishaneye ziyarete gelen ve ağzının içine sakladığı uyuşturucu torbalarını sevgilisine vermek için öpüşmeye başlayan kadın torbaların patlamasıyla birlikte feci şekilde can verdi.

Olay, ABD, Oregon eyaletinde yaşanan olay duyanları şaşkına çeviriyor. Hapishanede yatmakta olan sevgilisine uyuşturucu temini yapmak isteyen bir kadının seçtiği yöntem hayatına mal oldu. Hapishanedeki sevgilisini ziyarete gelen ve ağzının içine sakladığı uyuşturucu torbalarını sevgilisine vermek için öpüşmeye başlayan kadın torbaların midesinde patlamasıyla hayatını kaybetti.

MİDESİNDE PATLAYAN UYUŞTURUCULAR ZEHİRLEDİ

Olayla ilgili alınan bilgilerde, Anthony Powell isimli bir adamın işlediği cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılmış ve sevgilisi Melissa Ann Blair’dan kendisine uyuşturucu temin etmesini istemiştir. Sevgilisi Anthony’e uyuşturucu temin edebilmek için metamfetamin torbacıklarını ağzının içine alarak ziyarete gittiği Anthony’e verebilmek için öpüşmeye başladığı ancak ağzındaki uyuşturucu torbalarından iki tanesinin patlayarak midesine inmesi ve midesini zehirlemesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

ABD Dünya haberleri Hapishaneye uyuşturucu sokmaya çalışan kadın Uyuşturucu midesinde patlayan kadın Sevgili Öpüşürken uyuşturucu patladı