Feci Ölüm! 14 Yaşındaki Genç Cep Telefonuyla Küvete Girdi, Sonrası Facia...

TAKİP ET

Belçika'da 14 yaşında olan bir genç cep telefonuyla küvete girerek elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Belçika’da 14 yaşında olan bir genç cep telefonuyla küvete girerek elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybetti. 

Olay, Belçika Valon bölgesinde meydana geldi. 14 yaşında olduğu öğrenilen Hugo isimli bir genç cep telefonuyla küvete girdi ve kendi sonunu kendisi getirdi. Küvette elektrik çarpan genç feci şekilde hayatını kaybetti.

KÜVETTE UYUYAKALDI

Alınan bilgilere göre, cep telefonu şarja takılı şekilde küvete giren gencin bir süre sonra küvette uyuya kaldığı öğrenildi. Küvette uyuya kalan gencin şarja takılı şekilde elinde duran telefonu su dolu küvete düştü. Şarj kablosunun su ile temas etmesi sonucunda gencin elektrik akımına kapıldığı ve feci şekilde can verdiği belirlendi.

ÖLÜM SEBEBİ VÜCUDUNDA OLUŞAN YANIKLAR

14 yaşındaki gencin ölüm sebebi yapılan otopsi sonucunda ortaya çıktı. Elektrik akımına kapılan gencin vücudunda ağır yanıklar oluştuğu öğrenilirken hastaneye kaldırılan gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Ölüm sebebi ise elektrik çarpması sonucu vücutta oluşan yanıklar olarak açıklandı.

YETKİLİLER UYARDI

14 yaşındaki Hugo isimli gencin küvete girdiği sıralarda şarja taktığı telefonunu elinde tutması ve su içinde uyuya kalması sonucunda telefonunun suya düşmesiyle şarj kablosunun suyla temas etmesi sonucunda elektrik akımı oluştuğunu belirten yetkililer cep telefonunun şarja takılı şekilde suyla temas etmesinin büyük risk taşıdığını ve buna çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor.

 

Dünya haberleri Küvet Cep telefonu Elektrik akımı 14 Yaşındaki genç Belçika