Feci kaza! Temizlik yapan işçi, 7 metre yükseklikten düşerek can verdi

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesindeki bir un fabrikası, trajik bir iş kazasına sahne oldu. 41 yaşındaki Mustafa Bodur, işyerinde temizlik yaparken yaşanan korkunç olayda 7 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Tarsus'un un fabrikasında gerçekleşti. İddialara göre, fabrikada çalışan Mustafa Bodur, bir arkadaşıyla birlikte silolarda kepek temizliği yaparken, aniden 7 metrelik yükseklikten düştü. Yanındaki iş arkadaşı hemen diğer çalışanlara haber verdi, ancak acil müdahaleye rağmen Mustafa Bodur'un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bodur'un ölümünü teyit etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Bodur'un cansız bedeni morga kaldırıldı. Ailesi ve yakınları, büyük bir acı içinde kaybettikleri sevdiklerinin ardından yas tutarken, fabrika çalışanları ise üzüntü içinde bir araya geldi.

İş kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın tam olarak nasıl meydana geldiğini ve iş güvenliği önlemlerinin eksik olup olmadığını araştırıyorlar. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi. İşçi sağlığı ve güvenliği önlemlerinin gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağı ifade edildi.

Mersin iş kazası ölüm haberi