Feci Kaza! Kapalı Yolda İş Makinesine Çarpan Motosikletteki 2 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Düzce, trafik kazalarının üzücü bir örneğine daha sahne oldu. Şehrin Kuzey Çevre yolu üzerinde gerçekleşen kazada, asfalt çalışmaları nedeniyle kapalı olan yola giren bir motosiklet, park edilmiş bir iş makinesine çarptı. Kazada, motosikletin sürücüsü Samet Güler (19) ve arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Berkecan Akçayoğlu (17) olay yerinde hayatını kaybetti.

**Başlık:** "Düzce'de İş Makinesine Çarpan Motosiklet Kazası: İki Genç Hayatını Kaybetti"

Olay, akşam saatlerinde, saat 19.30 civarında Düzce Kuzey Çevre yolunda meydana geldi. Düzce'de devam eden asfalt çalışmaları nedeniyle kapalı olan yola giren Samet Güler idaresindeki 81 ABV 133 plakalı motosiklet, iş makinesine çarptı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Samet Güler ve arkadaşı Berkecan Akçayoğlu olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Samet Güler ve Berkecan Akçayoğlu'nun hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cansız bedenleri, olay yeri incelemelerinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı
Kaza sonrası güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın ayrıntılı nedenlerini belirlemek ve sorumluları tespit etmek amacıyla yapılan soruşturma devam ediyor. Kazanın yaşandığı bölgede gerekli güvenlik önlemleri alınmış mıydı veya iş makinesinin uygun bir şekilde park edilip edilmediği gibi detaylar soruşturmanın odak noktasında bulunuyor.

Bu üzücü kaza, trafik kurallarının ve güvenli sürüş prensiplerinin önemini bir kez daha hatırlatıyor ve trafikte daha dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Kazada hayatını kaybeden gençlerin ailelerine başsağlığı dilerken, benzer acıların yaşanmaması için trafik güvenliği konusundaki önlemlerin artırılması gerekliliği bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Düzce trafik kazası ölüm haberi