Fatih'te Can Pazarı! 3 Bebek ve Annesi Alevlerin Arasından Çıkarıldı, Anne Olay Yerinde Can Çekişiyor

TAKİP ET

İstanbul Fatih'te çıkan bir yangında Suriye uyruklu amme ve 3 çocuğu itfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde alevlerin arasından çıkarıldı. Anne olay yerinde kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışırken küçük bebek itfaiye erinin kucağında sakinleştirilmeye çalışıldı.

İstanbul Fatih’te çıkan bir yangında Suriye uyruklu amme ve 3 çocuğu itfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde alevlerin arasından çıkarıldı. Anne olay yerinde kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışırken küçük bebek itfaiye erinin kucağında sakinleştirilmeye çalışıldı.

Olay, İstanbul’da Fatih’te meydana geldi. Bir ende henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangın sonucunda anne ve 3 çocuğu alevlerin arasında kaldı. İtfaiye ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelerek anne ve 3 çocuğunu alevlerin içinden çıkarmayı başardığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin alevlerin arasından çıkardığı anne sağlık ekipleri tarafından cadde üzerinde kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldı.

MİNİK BEBEK İTFAİYE ERİNİN KOLLARINDA SAKİNLEŞTİRİLDİ

Talihsiz anneye cadde üzerinde sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılırken her şeyden habersiz korkudan ağlayan minik bebeğin itfaiye erinin kollarında sakinleştirildiği görüldü. İtfaiye eri korkudan ağlayan minik bebeği severek sakinleştirmeye çalıştığı ve üşümesin diye montuna sardığı öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından kalp mesajı yapılan annenin daha sonra ambulansa alınarak çocuklarıyla birlikte hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

BABA KORKU İÇİNDE AMBULANSIN PEŞİNDEN KOŞTU

Olayın yaşandığı anlarda yangından haberdar olan babanın eve geldiği sıralarda ambulansa alınan anne ve çocukları hastaneye götürülmek üzere yola çıkarken evine gelen babanın karısı ve çocuklarının ambulansın içinde olduğunu öğrendiğinde panik içinde ambulansın peşinden koştuğu görüldü.

 

İstanbul İstanbul haberleri Fatih Yangın Suriyeli anne Kalp masajı Bebek İtfaiye eri