Fatih Terim'in Liderlik Kehaneti Gerçeleşecek mi? Spor Camiası Merak İçinde

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Lig 30. haftada Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Galatasaray, zorlu Konya deplasmanından 3 puan çıkarmayı başarırsa Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala zirveye yerleşecek.

Galatasaray, Süper Lig 30. haftada Atiker Konyaspor’a konuk olacak. Galatasaray, zorlu Konya deplasmanından 3 puan çıkarmayı başarırsa Süper Lig’in bitimine 4 hafta kala zirveye yerleşecek. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Süper Lig’in 24. haftasında yaptığı açıklamaların gerçeğe dönüşme ihtimali dahi spor camiasında şaşkınlık yarattı.

Bu sezon en son Süper Lig’in 9. haftasında zirvede yer alan Galatasaray, yarın Konya deplasmanından 3 puanla dönerse 20 hafta sonra yeniden Süper Lig lideri olacak.

Zorlu Atiker Konyaspor deplasmanı öncesinde taraftarın ve camianın Teknik Direktör Fatih Terim’e olan güveni arttı. Bu güveni boşa çıkarmak istemeyen Fatih Terim, Konya deplasmanından 3 puanla dönerek taraftarı hayal kırıklığına uğratmak istemiyor.

Futbolcularını motive etmek için Florya’da yoğun performans sarf eden Fatih Terim, “Süper Lig’de zirve yarışı Galatasaray bitti demeden bitmez. Galatasaray, sahada aslanlar gibi mücadele ederse bizden şampiyonluk bekleyen taraftarımıza layık oluruz. Bundan sonraki her maç zor olsa da biz Galatasarayız.” dedi.   

Süper Lig’in 24. haftasında BB Erzurumspor deplasmanında sahadan 1 – 1 beraberlikle ayrılan ve 1 puanla evine dönen Galatasaray’da, Fatih Terim’in maç sonrası yaptığı açıklamaların gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini tüm spor camiası merak ediyor.

Galatasaray, BB Erzurumspor deplasmanında 2 puan kaybederek zirvenin 8 puan gerisine düşünce Fatih Terim, “8’i de, 18’i de kapatırız. Yeter ki sahadan galibiyetle ayrılalım.” ifadelerine yer vemişti.

Süper Lig’in bitimine 5 hafta kala Fatih Terim’in bu açıklamalarının gerçekleşme ihtimali taraftarda şaşkınlık yarattı.

Galatasaray taraftarı, son haftalarda yüksek form grafiği sergileyen Onyekuru’dan çok şey bekliyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in, Feghouli, Onyekuru, Belhanda ve Ndiaye’ye zorlu Konya deplasmanında özel görevler verdiği, golün gecikmesi durumunda futbolcularından sakin olmalarını isteği öğrenildi.        

Galatasaray Fatih Terim Süper Lig zirve yarışı Atiker Konyaspor son dakika