Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde Şok İntihar

TAKİP ET

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bugün şok bir intihar yaşandı. Taksici aracını durdurarak birden aşağı atladı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bugün şok bir intihar yaşandı. Taksici aracını durdurarak birden aşağı atladı. 

Bugün akşam saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korku dolu anlar yaşandığı öğrendi. Bölgeden geçmekte olan bir taksicinin köprünün ortasına geldiği zaman birden aracını durdurduğu öğrenildi. Aracından hızla aşağı inerek köprünün kenarına doğru koşan taksicinin korkulukları aştıktan sonra birden denize atlayarak intihar ettiği öğrenildi. 

Taksicinin intiharının ardından köprüde büyük bir korku yaşandı. Trafik kilitlenirken intihar ederek denize atlayan talihsiz adamı hemen harekete geçen deniz polisi çıkardı. Bir süre arandıktan sonra çıkarılan adamın zaman kaybetmeden hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

TAKSİCİ YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tahir Kanbay isimli taksici adamın 50 yaşında olduğu öğrenildi. Deniz polisinin yoğun çalışmalarının ardından kıyıya çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede doktorlar tarafından yapılan müdahaleler sonrasında kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlendi. 1973 yılında ilk kez açılan Boğaziçi Köprüsünün yanı sıra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 1988 yılında açılmıştı. Her yıl iki köprüden intihar amaçlı atlayan vatandaşların sayısının ortalama olarak 25 olduğu belirlendi. 2002 yılında ilk kez bu sayı artarak intihar edenlerin sayısı 38 olarak belirlenmişti. Konu hakkında polis tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi. 

intihar fatih sultan mehmet köprüsü taksici