Fatih Portakal'ın Büyük Başarısı! Reytinglerde Survivor 2018'i Bile Tahtından Etti

TAKİP ET

Fatih Portakal, reytinglerde başarısına devam ediyor. Özellikle Perşembe akşamı birbirinden iddialı yapımların arasından sıyrılan Fatih Portakal ile FOX TV ana haber AB'de birinciliği aldı.

Fatih Portakal,   reytinglerde başarısına devam ediyor.  Özellikle Perşembe akşamı birbirinden iddialı yapımların arasından sıyrılan Fatih Portakal ile FOX TV ana haber AB’de birinciliği aldı. 

Reyting sıralaması Perşembe akşamı için belli oldu.  TV 8'de Survivor 2018,  Fox TV'de bizim hikaye ve Star TV'de ise havlu gibi iddialı yapımların yer aldığı gecede büyük bir sürpriz yaşandı. Reytinglerde AB sıralamasında Fatih Portakal ile Fox Haber birinci oldu. 

TOTAL'DA SURVİVOR BİRİNCİ
Reyting sıralamasında Perşembe akşamının Total de birincisi ise TV8 de yayınlanan Survivor yarışması oldu.  Totalde 2. sırada FOX TV'de ekranlara gelen bizim Hikaye dizisi yer alırken 3. sırada Yine Fatih Portakal'la FOX Ana Haber vardı. 

AB'DE FATİH PORTAKAL SÜRPRİZİ
Fatih Portakal'la FOX Ana Haber AB'de ise büyük bir sürpriz yaparak birincilik ipini göğüsledi.  AB’de 2. sırada ise Survivor yer alırken üçüncülük bizim hikaye dizisinin oldu.