Fatih Portakal'ı Çok Kızdırdılar! " Alacağım Tazminatı Mehmetçik Vakfına Bağışlayacağım"

TAKİP ET

Hafta içi her akşam FOX TV'de Ana Haber bültenini sunan Fatih Portakal, sosyal medya üzerinde kendisi üzerinden başlatılan linç kampanyasına çok sert cevap verdi. Kendisi hakkında linç kampanyası başlatanlara dava açtığını söyleyen Portakal, alacağı tazminatı ise Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını açıkladı. İşte detaylar…

Hafta içi her akşam FOX TV’de Ana Haber bültenini sunan Fatih Portakal, sosyal medya üzerinde kendisi üzerinden başlatılan linç kampanyasına çok sert cevap verdi. Kendisi hakkında linç kampanyası başlatanlara dava açtığını söyleyen Portakal, alacağı tazminatı ise Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı. İşte detaylar…

Hafta içi her gün FOX TV’de Ana Haber bülteni ile izleyicilerin karşısına çıkan Fatih Portakal, canlı yayında isyan etti. Bir önceki programda şehit haberlerini verirken, son dakika olarak gelen öldürülen terörist sayısını söyleyen Portakal, ardından da “Allah rahmet eylesin” dedi. Ancak şehitler için söylediği bu kelimeyi öldürülen teröristlerin sayısını söyledikten sonra söyleyince sosyal medyada da büyük tepki topladı ve teröristlere söylediği iddia edilerek Portakal hakkında linç kampanyası başlatıldı. Fatih Portakal ise bu linç kampanyasına oldukça sert bir cevap verdi. 

HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ ŞEHİTLER İÇİN DEDİĞİMİ

Haberleri sunduğu sırada ise hakkında başlatılan linç kampanyasına ilişkin sert bir açıklama yapan Fatih Portakal, orada o sözü şehitler için kullandığını herkesin bildiğini ama itibarsızlaştırılmak için böyle bir şey yapıldığını söyledi. Portakal, “Bakın buradaki 14 saniyelik bölümü alıp sözlerimi çarpıtıyorlar. Onlara diyorum ki, vicdanınız yok mu? Hepiniz biliyorsunuz orada şehitlerimiz için Allah rahmet etsin dediğimi, ama bile bile itibarsızlaştırmak için bunu yapıyorsunuz. Trollere bir şey demiyorum, içlerinde gazeteciler de var. Asıl onlara üzülüyorum. Sizlere hakkımı helal etmiyorum. Bu tür yalan yanlış haber yapanları mahkemeye veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca hakkında başlatılan linç kampanyasına dahil olanlara dava açtığını da açıklayan Fatih Portakal, buradan alacak olduğu tazminatları ise Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını da sözlerine ekledi.

 

Fatih Portakal FOX TV haberler Mehmetçik Vakfı haber