Fatih Portakal'dan CHP ve Kılıçdaroğlu İçin Beklenmedik Çıkış: 'Koltuk Sevdalısı'

TAKİP ET

FOX TV Ana Haber sunucusu olan Fatih Portakal'dan CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için beklenmedik bir çıkış geldi. Sert eleştiri oklarını CHP ve Kılıçdaroğlu'na yönelten Portakal, CHP için statükocu derken Kılıçdaroğlu için koltuk sevdalısı dedi.

FOX TV Ana Haber sunucusu olan Fatih Portakal’dan CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için beklenmedik bir çıkış geldi. Sert eleştiri oklarını CHP ve Kılıçdaroğlu’na yönelten Portakal, CHP için statükocu derken Kılıçdaroğlu için koltuk sevdalısı dedi.

FOX TV’nin sevilen Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal’dan ezber bozan bir çıkış geldi. Sunucu Portakal, en sert eleştiri oklarını CHP ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yöneltti. CHP’ye statükocu diyen Portakal, ‘Parti koltuğu çok keyifli bir şey olsa gerek’ diyerek Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. 

‘EN ÇOK DEĞİŞİM İKTİDAR PARTİSİNDE YAŞANIYOR’

Canlı yayında CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert şekilde eleştiren Portakal, ‘En çok değişim iktidar partisinde yaşanıyor’ diyerek herkesi şaşırttı. CHP için statükocu diyen sunucu, Kılıçdaroğlu’nu ise ‘parti koltuğu çok keyifli bir şey olsa gerek’ diyerek eleştirdi. 

‘DEFALARCA KAYBEDİP HALA O KOLTUĞU TUTAN BİR KEMAL KILIÇDAROĞLU VAR’

Hem CHP hem de Kılıçdaroğlu’na çok sert eleştirilerle yüklenen Portakal, ‘Kendisi dışında herkesi kaybetti olarak gören bir zihniyetten bahsediyoruz. Kemal Bey biliyorsunuz kaybeden AKP’dir cümlesini kurdu. Benim en garipsediğim cümlelerden birisi de “Kimse koltuk sevdalısı olmasın” kelimesi oldu. Defalarca kaybedip hala o koltuğu tutan bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Böyle zihniyetlerin değişmesi gerekiyor.’ dedi. ‘Şöyle bir baktığınızda değişim en çok hangi partide yaşanıyor dediğinizde iktidar partisinde, çok garip bulabilirsiniz ama öyle’ diyen Fatih Portakal, yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

 

FOX TV Fatih Portakal CHP Kemal Kılıçdaroğlu Eleştiri AKP Canlı yayın